Wijnverkoop 2023

Vat wijn wit en rood

Maak van uw eindejaar een succes met het wijnpakket van ’79.

Voor de 4de maal organiseren de mannen van ’79 een wijnverkoop. Ook dit jaar schenken we een deel van de opbrengst aan Onderzoek naar MS !

Beide pakketten komen in cadeau verpakking.

Pakket 1 €15

Richebaron – Sauvignon/Chardonnay

Deze wijn biedt het beste van de twee bekendste witte wijndruiven: De Sauvignon Blanc die diepgang, frisse zuurtjes en appelnuances aanreikt. De Chardonnay die voor het evenwicht zorgt, florale toetsen opwekt en een accent van verse boter geeft.

Deze wijn past goed bij; BBQ, mosselen met frieten, rivierkreeftjes, raclette en salades

Richebaron – Merlot/Syrah

Deze modern gestijlde easy-drinking wijn is de belichaming van de nieuwe wind die er de laatste jaren door de Ardèche regio waait. Zij zetten nu vol in op jonge, frisse en fruitige wijnen, vlot combineerbaar en ideaal voor vrijwel elke gelegenheid.

Deze wijn past goed bij: BBQ, ham gerookt, olijven, rode poon, hot dog, kebab, salami, shoarma en tapas

Pakket 2 €25

Domaine Genault – Sauvignon Touraine

Een geweldige Loire wijn, gemaakt van Sauvignon Blanc druiven. Daar door is deze Gibault Sauvignon Blanc een zeer aromatische wijn met een optimale fruitconcentratie. In de geur aroma’s van groene appeltjes en buxus. Heel fris en vriendelijk, sappig en smakelijk. Verder heeft deze Gibault Sauvignon Blanc Touraine hinten van fris wit fruit, appel en peer en een beetje citrus schillen! De afdronk is rijk aan minerale tonen en heerlijk fris.

De Falco – Salento Primitivo

Intense robijnrode kleur. Rijke aroma’s van rood en zwart fruit. De smaak is zalvend in de aanzet en op het smaakpalet, fruitig en zacht. Naarmate deze wijn in uw glas walst zullen deze impressies nog versterken.

Deze wijn past goed bij: lamsvlees, bloedpens en gegrilde groenten.

 

Bestellen kan tot 10/12/2023.
Betaling kan op rekening : KBC BE22 7350 5158 0847

Op Vrijdag avond 15 december kan u het pakket komen afhalen vanaf 18u in Brasserie Waaiberg ( Tervuursevest 60, 3000 Leuven )
of kan het bij u thuis bezorgd worden.